Η εταιρεία

Σχετικά με εμάς

Αρχική / Εταιρεία
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,

20ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Προσφορά επαγγελματικών υπηρεσιών

Η ΔΙ.ΑΚ.ιδρύθηκε πριν από δυο περίπου δεκαετίες στο Λουτράκι, από τον – μέχρι και σήμερα – Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας, κ. Κωνσταντίνο Μουρατίδη. Έκτοτε η ΔΙ.ΑΚ. ασχολείται επαγγελματικά με την Διαχείριση Κτιρίων αποτελώντας σήμερα, μετά από χρόνια εντατικής προσπάθειας και οργανωμένης δουλειάς, μια από τις πλέον καταξιωμένες επιχειρήσεις του κλάδου.

Εισάγοντας συνεχώς νέα δεδομένα στην αγορά και προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους συνεργάτες της, έχει καταφέρει να ταυτίσει το όνομά της με την Επαγγελματική Διαχείριση χώρων όπως:

Πολυκατοικίες
Εξοχικές Κατοικίες
Κτιριακές Εγκαταστάσεις παντός τύπου

Οι υπηρεσίες της ΔΙ.ΑΚ.- όλες πιστοποιημένες κατά EN-ISO 9001:2008 από την TUV AUSTRIA HELLAS – είναι σε θέση να αντικαταστήσουν πλήρως τον εκάστοτε διαχειριστή, νομιμοποιώντας όλες τις διαδικασίες και τηρώντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά σύμφωνα με την Νομοθεσία.

Πρόσφατα η εταιρία έκανε την είσοδό της στο Franchising, σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρία Δημιουργίας και Ανάπτυξης Δικτύων Franchise, New Business, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση στον κλάδο της διαχείρισης κτιρίων, αξιοποιώντας την δεδομένη εμπειρία και τεχνογνωσία της.

Δήλωση Αποστολής

Αποστολή μας είναι η προσφορά επαγγελματικών υπηρεσιών προς τους πελάτες μας για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του κτιρίου τους, την βελτίωση των συνθηκών ζωής τους και της καθημερινότητάς τους καθώς και την εξοικονόμηση ελεύθερου χρόνου.

Η ΔΙΑΚ στα media

Δήλωση του διαχειριστή της εταιρείας, Αθανάσιου Αρίδα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με θέμα το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης.

PHOTO GALLERY

Τα γραφεία μας